نان بربری در اصل از خراسان است. به مرور زمان در کشور ما فراگیر شده و در حال حاضر استان سنجان در تولید این نان پیشرو است.
دستگاه پخت نان بربری یکی از تجهیزات اصلی نانوایی برای پخت نان بربری و شیرمال و فطیر می باشد.
که به دو صورت فر پخت دوار و فر پخت تونلی طبقهبندی می شود.
فر پخت دوار بیشتر برای پخت نان بربری به صورت نیمه اتومات مورد استفاده قرار میگیرد.
فرهای تونلی عمدتاً برای پخت نان بربر با ظرفیت زیاد یا تمام اتوماتیک استفاده می شود
محصولات پخت نان دارای طیف گسترده ای از اجاق های پخت نان هستند. فر پخت بربری یکی از پرکاربردترین محصولات می باشد.
چرا که از تنور نان بربری برای تهیه نان ترش، نان فانتزی، نان زیر خاکستر، نان ساجی ، نان مشتک بوشهر و نان کلوچه هرمزگان استفاده می شود.
نان های بربری به عنوان نان های نیم حجیم طبقهبندی می شوند. صفحات گرمایش غیر مستقیم برای این روتی مناسب هستند. ناگفته نماند که گرمایش مستقیم به سبک هوای گرم نیز این تأثیر را دارد.
تجهیزات نانوایی بربر شامل فر نان، خمیرساز، خمیرساز، خمیر گیر، میز کار، ورز دهنده اتوماتیک، دستگاه دوغال می باشد
تخت چدنی بهترین بستر برای پخت نان بربر در فرهای پخت است.
. مشاوره رایگان و مشورت در انتخاب محصول مورد نظر خود می توانید با مدیران فروش مجموعه آذرپخت با این شماره 09149974203
در تماس باشید.
محصولات پخت نان، دستگاه پخت نان بربری، دستگاه پخت نان سنگک، دستگاه پخت نان سنگک، دستگاه پخت نان لواش، دستگاه پخت نان لواش و تافتون، معرفی محصولات