دستگاه خمیرگیر چیست؟
دستگاه خمیرگیردستگاهی است که برای تهیه انواع خمیر و مخلوط کردن آرد و آب استفاده می شود.
استفاده از این دستگاه به خمیر زنی محدود نمی شود. این دستگاه علاوه بر مخلوط کردن خمیر می تواند به عنوان همزن برای مخلوط کردن گوشت، کره، خامه و سایر مواد غذایی استفاده شود.
دستگاه ورز دهنده، یکی از مهم ترین وسایل نان و شیرینی، قابلمه یا تابه (استیل یا آلومینیوم) برای ریختن آرد، آب و سایر مواد و چنگک (استیل یا آلومینیوم) برای مخلوط کردن خمیر.
این دستگاه در فولاد و آلومینیوم برای مصارف صنعتی، نیمه صنعتی و خانگی در سایزهای 5 تا 240 کیلو استفاده می شود.
ورق های مورد استفاده در دستگاه بافندگی از جنس استنلس استیل بوده و در برابر ضربه، خط و خش و زنگ زدگی مقاوم می باشد.
مصرف انرژی دستگاه کندانسینگ نیز تک فاز و سه فاز می باشد. که اغلب به صورت تک فاز استفاده می شود.
آمادهسازی سریع خمیر با این دستگاه می تواند به راحتی و به میزان قابل توجهی سرعت کار در نانوایی ها، رستوران ها و غذاهای خانگی، قنادی و شیرینی پزی، پیتزا فروشی و فست فود را افزایش دهد.
انواع دستگاه خمیرگیر
انواع مختلفی از همزن ها در اندازه ها و ابعاد مختلف با توجه به کاربرد، نوع استفاده و میزان خمیر و خمیر موجود می باشد.
و به انواع مختلفی تقسیم می شوند. اما به طور کلی مهمترین معیار برای اندازه گیری و انتخاب خمیرساز انعطاف پذیری است.
ضمناً آرد میکسرها در دو مدل باز و بسته تولید می شوند که از استیل مرغوب ساخته شده و به راحتی قابل شستشو هستند.
با توجه به وزن این دستگاه ها می توان آنها را به دو نوع دستگاه ماکارونی خانگی و صنعتی تقسیم کرد